2 adet bıldırcın
150 g kültür mantarı
1 diş sarımsak
1 küçük boy soğan
Tuz, karabiber
1 tutam kimyon
Yudum Omega 3 yağı
Soğanları ince ince kıyın. Mantarları ince doğrayın.
Orta boy bir tavaya ocağa koyup Omega 3 yağ koyun. Soğanları biraz tuz ile kavurun ve ardından mantarları ekleyip kavurun. Sarımsağı da ilave edip baharatları atıp kenara alın. Başka bir tavaya Omega 3 yağ koyup kızdırın. Bıldırcınların her tarafına tuz, karabiber ve kimyon serpip ovun. Kızaran tavaya bıldırcınları atın ve kızartın. Renk alman bölgelere kızgın yağı kaşık ile döke döke pişirin ve fazla yağı dökün. Pişirdiğiniz mantarlı karışımı da tavaya ilave edin ve beraber birkaç dakika pişirin. Sebze karışımından tabağın altına yatak yapıp bıldırcınları üzerine koyup servis edin. Dişlerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyebilirsiniz.