500 gr ıspanak
Yarım soğan
30 ml Omega 3 yağı
300 ml Yudum kızartma ustası
1 tutan tuz
1 tutam karabiber
500 gr tavuk gögsü ( iki adet)
2 adet yumurta beyazı
100 gr galeta unu
Ispanaklar doğranır ve ince doğranmış soğan ile omega 3 yağı ile sote edilip tuz ve karabiber eklenir.Tavuk göğüslerini yumurta beyazı ile birlikte mutfak robotu ile çekin , tuz ve karabiber ile çeşnilendirin.Çektiğimiz tavuk karışımını toplar haline getirin , sotelemiş olduğumuz ıspanakları topların içine doldurup yuvarlayın.Önce yumurta akına sonra galeta ununa bulayın. Bir tencereye yudum kızartma ustası koyun ve kızdırın. Isınan yağa topları hafif bir şekilde bırakıp kızartın. Bütün tavuk topları bitene kadar işleme devam edin. Tavuk toplarını kağıt havlu üzerine alın ve dilediğiniz soslarla servis edin.