ÜRÜNLERPÜF NOKTALARIHABERLERYEMEK TARİFLERİSSSİLETİŞİM

Tavuk Köftesi (İç Anadolu)

GERİ DÖN
TAVUK KÖFTESİ (İÇ ANADOLU)
Tarifi Yazdırın

MALZEMELER

500 gr tavuk göğsünden yapılmış kıyma

6 diş sarımsak

2 tane orta boy soğan

1 çay kaşığı kimyon

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı pul biber

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı tuz

1 yemek kaşığı salça

Kızartmak için sıvı yağ

HAZIRLANIŞI

Sarımsakları havanda ezin. Soğanları rendeleyin ve bütün malzemeleri kıymanın üzerine dökün.

İyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde kopardığınız parçalara elinizde yassı köfte şekli verin.

Teflon tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ koyarak köfteleri kızartın.